044 – #blogg100

Men åh! Det postades precis följande facebookinlägg från Åre Kafferosteri:

En blänkare i fall någon funderar på att göra vintersäsong i Åre! Börjar runt jul 2013 och till och med 1 maj, c:a 80 %. Mejla: eva(att)arekafferosteri.se vid intresse. CV och referenser.

Duktig barista med stor erfarenhet av specialkaffe och viljan att förstå och lära mer sökes till nästa vintersäsong, till Åre Kafferosteri- Kabinbaren. Ditt driv ska vara att du vill servera det bästa du någonsin har presterat till din nästa gäst! Vi jobbar med Cup of Excellencekaffe och byter kaffe kontinuerligt, så stor kunskap och vilja att förstå kaffets inneboende magi är av vikt. Älskar du att brygga kaffe och tycker du att det bästa som finns är att servera kaffe till varje gäst som kommer din väg? Då kan detta vara ditt drömjobb. Vi erbjuder dig att jobba självständigt med ett av världens bästa kaffen i en utmanande men rolig miljö! Vi vill att du ska älska vårt kaffe lika mycket som vi och att du ska älska att förmedla det vidare.

Jag skulle ljuga om jag inte kände att det lockar något otroligt mycket. Vi får se hur det blir med det, just nu vet jag inte riktigt hur hösten ser ut men viljan finns. Men helt klart vill jag att det skall stå en skön barista i kabinbaren nästa vinter så tycker du att du är den de söker, tveka inte att skicka iväg ditt mail!

Annonser
Det här inlägget postades i #blogg100 och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s