057 – #blogg100

Tänk dig själv hela Svenska Mässan i Göteborg fylld med montrar med företag inom kaffevärlden. Nästnästa år kommer det bli verklighet! Igår kväll kom den sköna nyheten från da Matteo på Facebook:

Vi är mycket glada att kunna berätta att världens ledande kaffemässa, World Coffee Event, 2015 kommer gå av stapeln i Göteborg! 2014 blir i Rimini, där även World Barista Championships kommer äga rum! Mer info kommer snart!

Det är ju hur häftigt som helst! Helst hade jag ju önskat att WBC hade gått i Sverige med men det är ju knappast troligt. Snarare i Asien. Uppdaterat: WBC 2015 kommer vara i Seattle. Men istället kommer säkert Latte Art-VM, Koppnings-VM och de mindre tävlingarna att gå i Göteborg. Gott så! Det är dock inte klart än vilka tävlingar det blir.

World Coffee Events är aktiva på twitter, följ gärna!

Ryanair går till Ancona förresten, läge att boka billigt flyg tidigt? 😉

Annonser
Det här inlägget postades i #blogg100 och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till 057 – #blogg100

  1. Matts skriver:

    WBC varannat år i Europa, varannat år annorstädes, Göteborg sökte 2014 och 15, Italien tog hem 2014 med WBC, Nouvo Simonelleli tros tryckt på.Stor sponsor som bekant till WBC. WBC 2015 hamnar i Seattle.

    men Göteborg är glada för eventet, dom flesta svenskar i branchen har ju aldrig ens varit på SCAE mässan, tävlingar är en del av det, minglet, produkterna, kontaktytorna, kurser och utbildningar samt tävlingar, vilka det nu blir(det vi inte ännu) är en lika viktig del av eventet. SCAE jobbar för fullt med att de år WBC inte är i Europa skall eventet vara lika starkt ändå, allt handlar inte om WBC som somliga tycks tro som inte varit där, och dom är på god väg.

    Nåväl vi har två år på oss att skapa ngt bra i Göteborg, vi kommer behöva mångaa frivilla starka krafter för att visa Sveriges bästa sidor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s